Velkommen til San Fiesta 2024 6.-9. juni

Latin-Amerikansk festival i Sandvika Sentrum

Moderorganisasjonen heter Sandvika Internasjonale kulturfestival og har om mål å arrangere en herlig kulturfest i hjertet av Sandvika hvert andre år! På grunn av så mange, fantastisk gode tilbakemeldinger fra festivalene i 2017, 2019 og 2022 er Latin-Amerika tema også i år!

BAKgården er hjertet i festivalen og butikker, gater, torg og kulturlokaler i hele kvartalet er med. Konserter blir det på kulturscenen i BAKgården – omtaler finner du lenger bak i denne brosjyren.

Lørdag fra kl 11 – 16 blir det stands og salgsboder i Rådmann Halmrasts vei. Her vil du kunne smake dine favoritter innen matkulturen fra verdensdelen og antagelig også prøvesmake noe du ikke har smakt før.

Informasjon om de ulike landene vil du finne og du kan snakke med folk som gir deg gode tips og råd for turen du drømmer om å ta for å oppleve noe helt nytt og ukjent… og kanskje bestiller du en tur?

I BAKgården blir det stilt ut spennende kunst.

Selvsagt har vi tenkt spesielt på barna. I utgangspunktet er BAKgården allerede et eldorado for barn og med festivalen blir det egne aktiviteter både lørdag og søndag.

Festivalen begynner fredag kveld kl 19 med salsakurs for de som bare MÅ danse. Vi viser brasiliansk film kl 21 på Lille Scene. Les om dette i vårt
program.

Vi ønsker dere noen herlige dager i Sandvika med gode kulturopplevelser!

BIENVENIDOS AL FESTIVAL
SAN FIESTA 2024!

 

Legg igjen en kommentar